9
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Eczacılık ihtisas fuarı

İzmir'de, Dev Fuarcılık tarafından, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği'nin desteğiyle düzenlenen Türkiye'nin tek "Eczacılık Fuarı", 5. kez sektörle buluşacak. 21-23 Nisan 2006 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuarı, 12 bini aşkın sağlık profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Merkezi İzmir'de bulunan, ilk 2 yılı İzmir'de Dev Fuarcılık tarafından 5 yıldır başarıyla gerçekleştirilen organizasyon, son 3 yıldır ulusal olarak İstanbul'da düzenleniyor. Eczacıları, özel sektörü, kamuyu, üniversiteleri ve sivil toplum örgütlerini aynı platformda bir araya getirmeyi başaran Eczacılık Fuarı'nı, her yıl binlerce sağlık profesyoneli ziyaret ediyor.

Eczacılık Fuarı kapsamında düzenlenen toplantılarda ise, eczacılar bir yandan sektörle ilgili sorunları tartışarak çözüm önerilerinde bulunuyor, diğer yandan dünyada ve Türkiye'de eczacılık sektörüne yönelik gelişmeleri takip ederek, ilaç ve eczacılık konularındaki proje, ürün ve yenilikleri izleme olanağına sahip oluyor.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2006 Cumartesi 12:52:45
Güncelleme :24 Eylül 2006 Pazar 19:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?