4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Görev değişimi

İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Levent Kıdak'ın yerine, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Özkan getirildi.

Kıdak, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ndeki törenle görevini Mehmet Özkan'a devretti. 2.5 yıl boyunca coşku ve başarı ile sürdürdüğü il sağlık müdürlüğü görevini aynı başarı ile sürdüreceğine inandığı meslektaşına devrettiğini vurgulayan Kıdak, "İzmir İl Sağlık Müdürlüğü görevimden, asli görev yerim olan Bornova Merkez Sağlık Ocağı görevime atandım. 2.5 yıl boyunca başarı ve coşku ile sürdürdüğüm görevimi, aynı coşku ve başarı ile sürdüreceğine inandığım Mehmet Özkan'a devrediyorum. Bundan sonraki görevimide aynı başarı ile sürdüreceğim" dedi.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'nde uzman hekim olarak olarak çalışan ve 1 yıldır da başhekim yardımcılığı yapan Dr. Mehmet Özkan, Türkiye'nin 3. büyük şehrine il sağlık müdürü olmanın ağırlığını omuzlarında hissettiğini belirterek, "Türkiye'nin hasta kapasitesi en yüksek olan hastanelerinden olan Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bu göreve geliyorum. Dolayısıyla, ülkemizdeki sağlık sorunlarını bilen birisiyim. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Levent Bey'e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2005 Salı 22:21:12
Güncelleme :24 Eylül 2006 Pazar 19:34:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?