2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Emniyettten "Huzur operasyonları"

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü huzur operasyonlarında kumar oynatılan kahvehanelere ve mevzuata aykırı hareket eden işyerlerine idari işlem yapıldı.
 
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 27 Eylül 2006 tarihinden bugüne kadar il merkezinde umuma açık istirahat ve eğlence yerleri üzerinde yapılan denetimlerde toplam üç kahvehanede Kılıç ve Yanık tabiri ile oynanan kumar oyunu tespit edildiği, kumar oynadıkları belirlenen M.A, D.F, M.D, K.A, Ş.D, M.S, İ.A, A.Ü, M.A, Ö.T, C.Y, C.H, M.K, M.T, S.K ile K.S isimli 16 şahısın gözaltına alınarak, şahıslara Kabahatler Kanunu'nun 34. maddesi gereği İdari Yaptırım Kararı tatbik edildiği, kahvehane işletmecileri olan S.B, R.G ile İ.T isimli şahıslara da kumar oynatmaktan dolayı gerekli adli işlemler yapılarak Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildikleri belirtildi.
 
Ayrıca mevzuata aykırı hareket ettiği tespit edilen çayocağı, internet kafe, oyun salonu (play station) ile kahvehane alanlarında faaliyet gösteren toplam 18 iş yerine de idari işlem yapıldığı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 16:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?