2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucu operasyonu

Sarıgöl Cumhuriyet Savcısı Ferhat Celaloğlu'nun yönettiği uyuşturucu operasyonunda, 3 kg esrar ele geçirildi. Polislere esrar satmak isteyen bir şahıs gözaltına alındı.
 
Bir istihbaratı değerlendiren Sarıgöl Emniyet Amirliği, durumu Sarıgöl Cumhuriyet Savcılığı'na bildirdi. Savcı Ferhat Celaloğlu, operasyona katılacağını bildirmesi üzerine, Sarıgöl Cumhuriyet Savcısı yönetiminde, Sarıgöl Emniyet Amiri Recep Kara ve ekibi ile İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerin katıldığı operasyona başlandı. Karacaali köyü girişindeki köprü üzerinde esrar satıcılarıyla buluşan sivil ekipler, M.Y'yle (29) pazarlık yaptı. Sivil ekiplerden parayı alan ve polislere esrarları teslim eden M.Y, olay yerinde güvenlik güçleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramada da bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polislere esrar satmak isteyen M.Y. emniyette gözaltında tutuluyor.
 
Öte yandan, ilçede polislerin yaptığı bir aramada 3 adet kuru sıkıdan dönüştürülmüş 3 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 18:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?