2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Turgutlu'da cinayet

Turgutlu ilçesinde 2 kişi bıçaklanarak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde İstasyonaltı Mahallesi Milan Sokak 20 numaralı evde 2 kişinin kanlar içerisinde yattığı ihbarı üzerine harekete geçen Turgutlu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları ön incelemede 2 göz odalı evin oturma odasında karı koca olduğu bildirilen Medine Şafak (42) ve Zeki Şafak'ın (50) yüzü üstü cansız cesetleri ile karşılaştı. 

Çiftin 2 çocuğundan küçük olan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ekrem Şafak'ın (21) eve geldiğinde annesi ile babasının cesetleri ile karşılaştı. Olayın haber verilmesi ile eve gelen inşaat işçisi büyük oğulları Kamil Şafak (24) gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirdi. Ailenin yaklaşık olarak 3 ay önce Erzurum'un Horasan ilçesinden Turgutlu'ya göç ettikleri öğrenildi. 

Turgutlu polisinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Manisa'dan olay yeri inceleme ve cinayet masası ekipleri geldi. Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından cesetler İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İlk aşamada karı kocanın kavga edip, birbirini bıçaklayarak öldürdüğü zannedildi. Ancak kayıtlara karı kocanın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürüldüğü olarak geçti. Görevliler olayın kan davası olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2006 Perşembe 11:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?