4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Gece yarısı dehşeti!

Manisa'daki Yeni Han'da bulunan kafede, çevreyi rahatsız ettikleri iddia edilen iki kişi, kafe sahibi ve güvenlik görevlisinin kendilerine müdahale etmek istemeleri üzerine tabancayla ortalığı savaş alanına çevirdi. Olayda bir güvenlik görevlisi bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Olay dün gece yarısı saat 00.30 sıralarına meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yeni Han'da faaliyet gösteren bir kafeye gelen Erçin A. (37) ile Ahmet K. (26) isimli şahıslar, burada küfürler ederek çevreyi rahatsız etmeleri üzerine, kafe sahibi Tamer Çipiloğlu ile hanın güvenlik görevlisi Abdul Celil İlter şahısları uyarmak istedi. Bu sırada tabancasını çıkaran Erçin A., havaya 3-4 el ateş ettikten sonra kafe sahibi ve güvenlik görevlisinin ayaklarına ateş etti. Kafedeki gençlerin büyük panik yaşadığı olayda güvenlik görevlisi Abdul Celil İlter (40) her iki bacağıba isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Şüpheliler Erçin A. ile Ahmet K. ise olay yerinden kaçtılar. Yaralı güvenlik görevlisi Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 11 adet boş kovan olduğu tespit edildi. Gece yarısı Yeni Han'ı savaş alanına çevirdikten sonra kaçan şüpheli şahıslar Erçin A. ile Ahmet K., polisin yaptığı araştırmalar sonucu yakalandı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 14:41:52
Güncelleme :10 Ağustos 2005 Çarşamba 15:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?