4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Hırsızlığın böylesi!

Manisa'da bir bankadan yüklü miktarda para çeken muhasebeci, yolda hırsızların ilginç oyununa kanarak 200 milyar lira kaptırdı.

lay, bugün saat 11.50 sıralarında merkez Utku Mahallesi İzmir Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anavatan Partisi Manisa eski İl Başkanı Ersan Atılgan'a ait Ertürk Üzüm İşletmesi'nde muhasebe elamanı olarak görev yapan Ercan Ürüyen, fabrikanın Garanti Bankası'ndaki hesabından 200 milyar lira çekti. Daha sonra İbrahim Hamitoğlu yönetimindeki 45 EA 066 plakalı panelvan araçla İzmir Caddesi'nden fabrikaya doğru yola çıktı.

Bu sırada 16-17 yaşlarında bir gencin araca taş attığını fark ederek yolun kenarına park eden muhasebe elamanı Ercan Ürüyen ve şoför İbrahim Hamitoğlu, taş atan çocuğu kovalarken kimliği belirsiz bir şahıs araçta bulunan çanta içindeki 200 milyar lirayı alarak kaçtı.

Ercan Ürüyen ve İbrahim Hamitoğlu aracın yanına döndüklerinde para dolu çantayı bulamadı. Olay yerine gelen polis ekibi aracın her tarafından parmak izi alırken, şoför İbrahim Hamitoğlu, "Ercan bey bankadan parayı çekti ve yanıma geldi. Birlikte arabaya bindik ne olduysa bundan sonra oldu. Bir genç arabamıza taş attı. Biz de peşinden koştuk fakat yakalamadık. Döndüğümüzde para çantası yoktu" dedi.

200 milyar lira ile ortadan kaybolan hırsızların bulunması için polis araştırma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 17:54:50
Güncelleme :23 Ekim 2005 Pazar 17:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?