4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kapkaççıya linç girişimi

Manisa'da bir bankadan çıkan bayanın çantasını alarak kaçmaya çalışan kapkaççı, çarşı esnafı tarafından yakalanarak darp edildi. Ağır yaralanan kapkaççı, öfkeli kalabalıktan polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.00 sıralarında İş Bankası'ndan çıkan Meral Bilge'nin (59) omzundaki çantayı alarak kaçmaya çalışan M.R. (19-Mehmet Ramazanoğlu), olayı gören çarşı esnafı tarafından yakalandı. Kendisini bir anda kalabalığın ortasında bulan kapkaççı, tekme ve yumruklarla linç edilmek istendi. Olayı ihbar alan polis, M.R'yi öfkeli kalabalığın arasından güçlükle çıkardı. Ağır yaralanan M.R, polis tarafından Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin sorularına cevap veremeyecek kadar kötü durumda olduğu gözlenen zanlı, hastane koridorunda kan kustu. Beyin tomogrofisi çekilen şahıs, hastanede tedavi altına alındı.

Olayı anlatan mağdur Meral Bilge, "Bankadan çıktığım sırada bir anda gencin saldırısına uğradım. Omzumdaki çantayı almaya çalışırken karşı koymak istedim ama olmadı. Çantamın askısını kopararak kaçmaya başladı. Bu sırada çevredeki esnaf arkadaşlar genci yakaladılar. Esnafa çok teşekkür ediyorum. Yara almadan bu olaydan kurtulduğum için de şükrediyorum" dedi.

Çantada 250 YTL parasının bulunduğunu belirten Bilge, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 15:51:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?