4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Raylarda kanlı oyun

Manisa'da tren rayları kenarında arkadaşlarıyla oyun oynayan bir çocuk, yük treninin altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Manisa'da kömür boşalttıktan sonra Soma İlçesi istikametine gitmekte olan makinistler Mustafa Gökten ve Doğan Uğurlu idaresinde 34801 sefer sayılı kömür treni, Kazım Karabekir Mahallesi'nden geçtiği sırada, rayların kenarında arkadaşlarıyla oyun oynayan 6 yaşındaki Arif Durmuş'a çarptı. Başından ağır yaralanan Arif Durmuş, arkadaşlarının çevreden geçenlere haber vermesi üzerine özel bir araçla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çocuğuna bir trenin çarptığını öğrenen anne Hülya Durmuş, yanına 5 yaşındaki kızı Sedanur'u da alarak hastaneye koştu. Arif Durmuş'un yakınlarının da akın ettiği hastanede polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Acil serviste acı içinde bekleyen Durmuş'un yakınlarından bazıları sinir krizleri geçirdi. Burada ilk müdahalesi yapılan Arif Durmuş, daha sonra Ege Üniversitesi Beyin Cerrahi Bölümü'ne sevk edildi.

Bu arada, Arif Durmuş'a çarpan kömür treni Akhisar İlçesi'nde durdurularak, makinistler Mustafa Gökten ve Doğan Uğurlu'nun ifadeleri aldındı. Daha sonra tren makinistleri ile birlikte yoluna devam etti.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 17:33:03
Güncelleme :3 Aralık 2005 Cumartesi 17:43:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?