8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Sarıgöl'de silahlı kavga

Sarıgöl'e bağlı Çimentepe Köyü'nde eski bir husumet yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 00.30 sıralarında taksiyle Çimentepe Köyü'ne gelen H.Ç. (25), H.B. (21), T.S. (22) ve B.F. (28) isimli şahıslar, köy kahvesinde oturan Nazmi G'yi (67) dışarıya çağırarak, aralarında eski bir husumet bulunan yeğeni A.G'yi (30) sordu. Taksiye aldıkları Nazmi G. ile birlikte yeğeninin evine giden şahıslar, çıkan tartışma sonucu Nazmi G'yi başına tabancayla vurarak yaraladı. Bir fırsatını bularak evine kaçan Nazmi G, daha sonra av tüfeğiyle tekrar gelerek korkutmak amacıyla şahısların üzerine ateş açtı. Bu sırada amcasına müdahale eden A.G, göğsünden yaralandı. İkinci kez tüfeğini ateşleyen Nazmi G'nın silahından çıkan kurşunlarla B.F. ve R.G. (56) de ayağından yaralandı. Ağır yaralanan A.G, kaldırıldığı Sarıgöl Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine Nazmi G. (67) ile kavgaya karıştıkları ileri sürülen H.Ç, H.B, T.S. ve B.F. yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılardan B.F. Manisa Devlet Hastanesi'ne, R.G. ise Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 16:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?