8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Turgutlu'da 2 kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 7 kişi de yaralandı. 

Kaza, İzmir-Ankara Karayolu Turgutlu girişi Irlamaz Köprüsü kavşağında dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli'den İzmir yönüne seyreden Emine İnce (19) yönetimindeki 35 CEB 67 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki banketi aşıp 2 metrelik şarampole yuvarlandı. 

Araç fabrika duvarına çarparak dururken, hava yastıkları sayesinde kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Emine İnce ve araçtaki Mükerrrem Erbab (41), Yurdagül Gülmez (36), Huriye Direk (53), Cemile Tekin (47) ambulanslarla Turgutlu Devlet ve 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Huriye Direk, buradaki ilk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu bildirildi. 

Turgutlu'daki ikinci kaza, ilçeye bağlı Yukarı Bozköy yakınlarında meydana geldi. Akşam saatlerinde arazilerinden köye dönmekte olan Musa Bayındır yönetimindeki traktöre bağlı römorkun devrilmesi sonucu Musa Bayındır'ın eşi Emine Bayındır ve oğlu Tayip Bayındır (8) yaralandı. 

Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Emine Bayındır tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, durumu ağır olan Tayip Bayındır ise İzmir'deki bir hastaneye sevk edildi.
.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2006 Pazar 17:15:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?