9
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

AKP'li başkanlar biraraya geldiler

Manisa ve ilçelerinde görev yapan Adalet ve Kalkınma Parti'li (AKP) bir il, 8 ilçe ve 29 beldenin belediye başkanları ile AKP yöneticileri, istişare toplantılarının ilkini Turgutlu'da gerçekleştirdi.

İstişare toplantısı öncesi Atatepe Tesisleri'nde düzenlenen öğle yemeğine, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AKP Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve il yöneticileri ile belediye başkanları katıldı. Yemeğin ardından Turgutlu Belediyesi Meclis salonundaki toplantıya geçildi. AKP Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, yaptığı açıklamada, "Bir süre önce ilimize gelen AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, AKP'li belediyeler olarak her ay ildeki belediye başkanlarıyla istişare toplantıları tertip edilmesini istedi. Biz de bu doğrultuda ilk toplantımızı Turgutlu'da yapmayı uygun gördük. Bu toplantıda belediye başkanlarımızın sorunları ve yapabileceğimiz çalışmaları konuşacağız" dedi.

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar ise, "Toplantımızın ilk ayağında belediyelerimizin sorunlarına çözüm arayacağız ve tecrübelerimizi paylaşacağız. Birbirimizle yardımlaşarak hizmet için çalışacağız. Bizim başarımız partimizin başarısı olacak" diye konuştu.

İlk toplantının Turgutlu'da yapılmasından dolayı ve belediye başkanlarını ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da, toplantıların oldukça faydalı olacağını kaydetti. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak sürdü.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 19:49:38
Güncelleme :3 Mart 2006 Cuma 19:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?