8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

MHP Manisa İl Teşkilatı seçimleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Kongresi'nde 4 adaydan biri çekilirken, ilçe teşkilatının de desteklediği mevcut başkan Mesut Bayram Laçalar ve ekibi, 312 delegenin oyunu alarak tekrar göreve getirildi. 

Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, MHP Manisa eski Milletvekilleri Mustafa Enöz, Hüseyin Akgül, delegeler ve partililer katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak'ın divan başkanlığına seçildiği kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet ve hesap raporlarının okunarak ibra edilmesinin ardından ilk konuşmayı yapan adaylardan Necdet Kıncı, seçimlerden çekildiğini açıklayarak, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra adaylar İsmail Çelik, Aydın Hamret ile mevcut başkan Mesut Bayram Laçalar birer konuşma yaptı. Adayların bir araya gelmemeye çalıştığı kongrede daha sonra seçimlere geçildi. 

529 delegenin sandık başına gittiği kongrede 312 oy alan mevcut başkan Mesut Bayram Laçalar ve ekibi tekrar göreve getirildi. Önceki il başkanı Aydın Hamret 73 oy, diğer aday İsmail Çelik ise 144 oy aldı.
.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2006 Pazar 19:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet KILIÇASLAN IP: 88.246.0.xxx Tarih : 30.04.2006 22:19:45
Mesut başkanım hayırlı olsun.Allah utandırmasın ama bir endişem var.YILANDAN KORKMAM RİYAKARLARDAN KORKTUĞUM KADAR.Sarıgöl