9
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

DYP'liler yemekte buluştu

Manisa'da 5 Şubat'ta yapılan DYP İl Teşkilatı Kongresi'nde başkan seçilen Rıfat Emin Uygur'u destekleyen Akhisarlı delegeler, DYP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu'nun verdiği teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Dayıoğlu Kasabı Muhtarın Yeri'nde verilen yemeğe DYP Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Genç, DYP İl Başkanı Emin Rıfat Uygur ve yönetim kurulu, DYP Merkez İlçe Başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar DYP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, delegeler ve misafirler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan DYP İl Başkanı Emin Rıfat Uygur, "Benim seçilmemde en büyük katkısı olan Akhisar ilçe yönetimi ve delegelerine teşekkür diyorum.

Bundan böyle her zaman Akhisar'ın yanında olduğumun bilinmesini istiyorum. Partimizin daha da büyüyüp gelişmesi için daha çok çalışacağız. Belde belde, köy köy dolaşıp bütün insanların tek tek ellerini sıkacağız" dedi.

Akhisar DYP İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu ise, "Yönetim kurulu olarak birlik, beraberlik, dayanışma yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Birlikte hareket etmenin başarıyı getirdiğini hep birlikte gördük. İlk yapılacak genel seçimlerde Akhisar'dan bir milletvekili seçilebilecek bir yerde olacak" diye konuştu.

Bu arada, yemekte partiye katılan 11 kişiye parti rozetleri takıldı.

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 20:01:51
Güncelleme :6 Mart 2006 Pazartesi 20:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?