4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Fakirlere yardım

AK Parti Manisa Merkez İlçe Teşkilatı, Ramazan ayında köy ziyaretleri gerçekleştirerek her gün farklı bir köyde iftar yemeği veriyor, fakir köylülere de gıda yardımında bulunuyor.

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı görevine 3 ay önce atanan Ömer Faruk Çelik ile yönetim kurulu üyeleri, Ramazan ayında köy köy ziyaretler düzenledi.

Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri gittikleri köylerde köyün maddi durumu en kötü olan ailesinin evine iftar konuğu oluyor, yanlarında götürdükleri yemeklerle maddi durumu kötü olan ailelerle iftar yapan yönetim kurulu üyeleri, ayrıca erzak yardımında bulunuyor.

Bir gecede bazen 3-4 köy ziyareti yaptıklarını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Gündüz merkezde, gece köylerimizde vatandaşımızın sorunlarını dinliyor, onlarla birlikte oluyoruz. Kahvehanelerde AK Parti iktidarının yapmış olduğu icraatları anlatıyoruz. 'AK Parti'liler köylere giremiyor' diyenler halkımızı yanıltmaya çalışıyor. Tam tersi AK Parti'liler köylerde büyük bir sevgi ile karşılanıyor. İsteyen gelsin bizimle görsün" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 20:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?