3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

1.95 metrelik şoföre 1.10'luk kuma

Kayseri'de, 1 metre 95 santimetre boyundaki otobüs şoförü ile evli olan 1 metre 10 santimetre boyundaki kadın, kocasını çok sevdiğini ve aşkın engel tanımadığını söylüyor. Kayseri'de, halk otobüsü şoförlüğü yapan Mustafa Uri'nin, 20 yıl önce evlendiği karısı Döndü Uri'den çocuğu olmadı.

Daha sonra otobüste tanıştığı 1 metre 10 santimetre boyundaki Songül Uri'ye aşık olan Mustafa Uri, ailelerin karşı çıkmasına rağmen Songün Uri'yi kaçırarak evlendi. İlk eşine Songül Uri'yi kuma olarak getiren Mustafa Uri, iki eşi ile birlikte mutlu bir evlilik sürdürüyor.

1 metre 10 santimetre boyundaki eşi Songül Uri'den 1.5 yaşında bir de çocuğu bulunan Mustafa Uri, "Songül ile yaklaşık 2 yıl önce tanıştım. Daha sonra birbirimize aşık olduk. Songül ile evlenmek istedim, buna ailelerimiz karşı çıktı. Bir karar alarak Songül'ü kaçırdım. Birbirimize aşık olmuştuk, başka çözüm yolu bulamadık" dedi.
Mustafa Uri, ilk eşi ve ikinci eşi arasında hiçbir sorunun yaşanmadığını ve mutlu bir şekilde hayat sürdürdüklerini de belirterek, "Aşk her şeyin önüne geçer. Ben eşlerimi, eşlerim de beni seviyor. Bizim mutluluğumuz herkese örnek olsun" dedi.

1 metre 10 santimetrelik Songül Uri ise, "Eşimden çok memnunum. Mutlu bir hayat da sürdürüyoruz. Önemli olan cüce olmak değil aşktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 11:52:05
Güncelleme :26 Ağustos 2005 Cuma 11:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?