4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Enerji tasarrufuna çağrı

Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kayserigaz, Kayseri içerisinde Alışveriş ve insan yoğunluğunun en çok olduğu Kayseripark’ta bilinçlendirme kampanyası başlattı.

Kayserigaz ve Kayseripark yetkilileri kurumsal sosyal sorumluluk çerçevesinde enerji tasarrufuna vurgu yapmak için bilinçlendirme kampanyası başlattı.

Enerji Tasarrufunun yaşam standardında, hizmet ve üretimin kalitesinde ve miktarında düşüşe yol açmadan enerji tüketiminin azaltılması yöntemi olmasından hareketle, Kayserigaz doğalgazın ekonomikliği, konforu ve temizliğine vurgu yapmak ve elektrik, su tüketiminde israfı önlemek için Kayseripark’ta bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Enerji maliyetlerinin ürün maliyeti üzerinde gün geçtikçe artan baskısı ve enerji tüketiminin yarattığı çevre kirliliği nedeniyle “enerji verimliliği” ekonomik ve çevresel açıdan büyük önem kazanmıştır denilen açıklamada, doğalgazın yapılan yakıt karşılaştırmalarında en ekonomik ve konforlu yakıt olduğunun herkesin teyit ettiği bir gerçek olduğuna vurgu yapıldı.

Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle yapılan bilinçlendirme kampanyası çerçevesinde; hava kirliliği ile mücadelede Kayseri’de ki bütün kurum ve kuruluşlara, fert bazında bütün vatandaşlara görev düştüğüne vurgu yapıldığı bildirildi ve Kayseri’nin Türkiye’deki hava kirliliği listelerinde ilk sıralarda olduğu hatırlatıldı.

Enerji Tasarrufu Bilinçlendirme Kampanyasında, doğalgaz kullanımı nedeniyle elde edilecek tasarrufla, Kayseripark’ta satışı yapılan sahip olmak istediğiniz herhangi bir ürünün alınabileceğine dikkat çekiliyor.

Enerji Tasarrufu Bilinçlendirme Kampanyasının amacının doğalgaz kullanımının ekonomik, konforlu ve temiz yönüne dikkat çekmek olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 09:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?