30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Bebek ölüme terkedildi

Erkilet'te açık araziye bırakılan 2 günlük bir bebek, devriye gezen jandarma ekipleri tarafından donmak üzereyken bulundu. Ölmek üzereyken bulunan bebeğin karnını görevli uzman çavuş doyurdu.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Erkiyet Beldesi'nde devriye görevi yapan Erkilet Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Hıdırellez Tepesi mevkiinde kundağa sarılı bir erkek bebek buldu. Soğuktan donmak üzereyken jandarma tarafından bulunan bebek, karakola götürüldü ve jandarma tarafından ısıtılarak donmaktan kurtarıldı. Jandarmada görevli bir uzman çavuş tarafından biberon ile karnı doyurulan bebek, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Burada muayenesi yapılan 2.5 kilogram ağırlığındaki 2 günlük erkek bebek, doktorlar tarafından titizlikle incelendi.

Jandarma ekipleri, soğuk nedeniyle açık dağlık arazide donma tehlikesi geçiren 2 günlük bebeği bırakan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatırken, jandarma tarafından 'Mehmet' adı konulan bebek, daha sonra Kayseri Doğumevi Hastanesi'ne teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 20:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?