4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Binalara estetik

Kent Estetik Kurulu tarafından yürütülen çalışmalar sonuç vermeye başladı. Binalarının dış cephesindeki sıvasız-boyasız çirkin görüntüyü gidermeleri konusunda uyarılarda bulunan bina sahipleri boyama çalışmalarına başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu Başkanı Mehmet Tarınç, yaptığı açıklamada, şehirde görüntü kirliliğine karşı başlatmış oldukları çalışmaların olumlu sonuçlar vermeye başladığını belirtti. Tarınç, "Kent Estetik Kurulu olarak şehrin değişik yerlerinde yaptığımız incelemelerde tespit ettiğimiz çirkin görüntülerin giderilmesi hususunda uyarılar yapmıştık. Yapılan uyarılar neticesinde sıvasız ve boyasız dış cepheye sahip olan binalar şimdilerde boyanmaya başlandı. Şehrin merkezi yerlerine yakışmayan bu çirkin görüntülerin giderilmesi konusunda duyarlı davranan hemşehrilerimize de bu vesileyle teşekkür ediyorum" dedi.

Tarınç, şehir içinde başlattıkları çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ve gerekli gördükleri yerlere de benzer uyarılar yaparak çirkin görüntüleri ortadan kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 10:04:48
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 15:34:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?