4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Daha Kolay Doğalgaz Aboneliği

Şehrimizde doğalgaz aboneliğinin dahakolay hale getirildiği ve toplu konutlarda yüzde 51 çoğunluk kararı zorunluluğunun kaldırıldığı bildirildi.
 
    HSV Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Gürsel Yağan, yaptığı açıklamada, halkın bir bölümünün şehir dışında bulunması ve bazı mülk sahiplerinin ödeme güçlüğü çekmesi nedeniyle abone başvurularında apartmanlarda ve sitelerde yüzde 51 çoğunluk kararı alınması uygulamasının kaldırıldığını söyledi.
     İsteyen herkese yüzde 51 çoğunluk kararına bakılmaksızın doğalgaz verebileceklerini belirten Yağan ''Şu anda 5 bin 500 kişi abone başvurusunu yaptı. Başvuru sayısının bu yıl sonuna kadar 20 bini bulmasını bekliyoruz. Bir çok aile bağ evlerinde oturduğu için başvurusunu yapmadı'' dedi.
     Yağan, Belsin semtinde Tınaztepe, Kocatepe, 30 Ağustos, Anafartalar, Selimiye, 19 Mayıs ve Sakarya mahallelerindeki ana hatlara doğalgaz verildiğini de belirterek, ''Bina girişlerindeki kutulara doğalgaz ulaştı. Bu yıl içerisinde kent merkezinde toplam 23 mahalleye gaz vermiş olacağız. Boruların döşenmesi ve test edilmesi çalışmaları hızla sürüyor'' diye konuştu.
kanal38
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2004 Cuma 14:28:37
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 10:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?