30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Huzurevi sakinleri eğlendi

Kayseri Gönüllü ve Koruyucu Aileler Derneği tarafından huzurevinde "Büyüklerimizi Unutmadık" adlı bir eğlence programı düzenlendi.

Programa Vali Yardımcısı Fahri Oluk, Huzurevi Müdürü Mehmet Ali Karcıoğlu, Gönüllü ve Koruyucu Aileler Derneği Üyeleri ile birlikte, çeşitli okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program öncesi büyüklerin elleri öpüldü, hal hatır soruldu, bol bol sohbet edilip huzurevi sakinlerin gönlü alındı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gönüllü ve Koruyucu Aileler Derneği Basın Sözcüsü Gülseren Medet, huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutlayarak, "Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması, yaşama bağlı kılınması gerekir. Ömürlerinin büyük kısmını topluma hizmet ederek geçiren yaşlılarımızın, bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Fahrettin Oluk ise, böyle bir eğlenceyi düzenledikleri için Gönüllü ve Koruyucu Aileler Derneği'ne teşekkür etti. Gönüllü ve Koruyucu Aileler Derneği Başkanı Aysel Büyükbaş, duygularını günün anlam önemini belirten bir dörtlük okuyarak anlattı.

Daha sonra ziyaretçiler ile yaşlılar oyun havaları eşliğinde bol bol oynayarak stres attı.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2006 Cuma 18:15:10
Güncelleme :24 Mart 2006 Cuma 18:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?