3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Öğrencilerin Erciyes keyfi

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programı kapsamında öğrenciler Erciyes'i gezdi.

Yaşadığı kenti daha yakından tanıyan, tanıdıkça daha çok seven ve kent ile ilgili yeni projeler ortaya koyan gençlerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programının bu haftaki konusu Erciyes Dağı gezisi ve kış sporlarıydı. Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan 30 kişilik öğrenci grubuna Erciyes Dağı gezdirildi. Öğrenciler ilk olarak teleferik ile dağı turladıktan sonra, Erciyes'in keyfini dolayısıyla çıkartarak kızaklarla ve kayaklarla aralarında yarıştılar. Erciyes Dağı'nda kış sporlarının çok eğlenceli geçtiğini belirten ve bu tür faaliyetlerin sürekli yapılmasını isteyen Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri içerisinde yer alan Yaşadığımız Kent Kayseri programında daha önce, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ve Birlik Mensucat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özhamurkar gençlerle bir araya gelmiş, Bünyan İlçesi'ne de bir gezi düzenlenmişti.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 17:42:16
Güncelleme :25 Aralık 2005 Pazar 17:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?