5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

BTP: Millet karnına taş bağlayacak hale geldi

Bağımsız Türkiye Partisi Amasya İl Başkanı Metin Polat, AKP hükümetinin, insanımızın can güvenliğini temin etme noktasında dahi AB ve ABD’nin ağzına baktığını söyledi. Polat,, “AKP hükümeti bıçağın artık kemiğe dayandığı, her gün beş-altı şehit verdiğimiz bu noktada ya laf ebeliğini terk etsin ya da koltuğu sahibine bıraksın” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Amasya İl Başkanı Metin Polat, hükümetin AB ham hayali ve ABD ile stratejik ittifak sevdasıyla Türkiye’nin terör hususunda elini-kolunu bağladını söyledi. Polat, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Genelkurmay Başkanı’nın, “elimiz kolumuz bağlı, kısıtlı imkanlarla mücadele veriyoruz” şeklinde milletimize yakınması basit bir çıkış değildir. En üst düzey askeri yetkilimizin bu sitemi, AKP hükümetinin terör karşısındaki duruşunu belirlemek bakımından anlayan için çok ciddi bir mesaj içermektedir. AB’ye uyum yasaları ve ABD ile tek yanlı stratejik ittifak taahhütleri, milletimizin can emniyetinin temin edilmesinde ve terörün kökünün kazınmasında güvenlik güçlerinin önünü kesmektedir. AB’ye uyum adı altında Türk güvenlik güçlerinin üç-beş çapulcu karşısında itfaiye memuru pozisyonuna sokulması derhal düzeltilmelidir. AKP, bu yanlışını düzeltmelidir. Milletin canı üstüne pazarlık olmaz”

Milletimizi ekmeğinden eden AKP, şimdi de can derdine düşürdü

Vatandaşın AKP hükümetinden artık bir lokma ekmek beklentisinin dahi kalmadığını belirten Bağımsız Türkiye Partisi Amasya İl Başkanı Metin Polat, “AKP milletimizi, aç bıraktı, vatandaşlarımız karnına taş bağlayacak hale geldi. Ülkede ekonomi çökmekle kalmadı; AKP, maalesef milletimizin can emniyetini temin etmekten aciz. AKP ülkeyi o hale getirdi ki; milletimiz ekmek derdini bir kenara koydu, can derdine düştü. AKP’li bakanların yüzüne karşı, madem milletimizin can emniyetini dahi temin edemiyorsunuz, ne diye o koltukları meşgul ediyorsunuz diye feryatlar yükseliyor. Sağır sultanlar bile milletimizin bu acı feryadını duyduğu halde, AKP duymamaktadır. Zira onların kulakları AB ve ABD’ye kilitlenmiş; oralardan gelenler dışında bir şey duyurmak mümkün değil. Terör hususunda en ağır bahtsızlığımız işte bu duyarsızlıktır” dedi.

Mükerrem Uzun - Kenthaber / Amasya
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2005 Cuma 13:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?