22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Gülle gündemi değerlendirdi

AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, hükümetin diplomatik olarak görevini yerine getirdikten sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) hainlerle mücadelesini sınır ötesinde devam ettirdiğini söyledi.

AK Parti Amasya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine sınır ötesi operasyonla ilgili açıklamalar yapan Milletvekili Akif Gülle, Türkiye'nin aydınlık yarınlara gitmesinde bazı hainlerin köstek olduğunu belirterek, hükümetin ve TSK'nın görevini yerine getirdiğini vurguladı.

Akif Gülle, "Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek dilden oluşan bir toplumuz biz. Bu özellikleri olan bir ülkenin gelecek aydınlık yarınlara gitmesinin yolu da, bu bahsettiğimiz vatan ve millet bölünmezliğine olan bağlılığıdır ve sorumluluklarını yerine getirmesidir. Bazı hain emelleri olan kişilerin bırakın destek olmayı, bu ülkenin bu özelliklerine köstek olmak için yaptıkları çok kötü sonuçlar doğuran hareketleri vardır. Bunları önlemek diplomatik olarak hükümetimizin görevi, güvenlik olarak silahlı kuvvetlerimizin görevidir. Diplomatik olarak hükümetimiz görevini yerine getirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri de bu hainler üzerindeki mücadelesini devam ettirmesi gerekiyordu, aynen devam ettiriyor ve bu yapılanlar bu sürecin bir parçasıdır" dedi.

Son günlerde gündemde olan Fazıl Say'ın açıklamalarına da değinen Gülle, "Dünyada eşi benzeri olmayan özelliği, meziyeti ve kabiliyetleri vardır bu milletin. Bunu algılayan herkesin vatanıdır bu topraklar. Kendisine göre çizmiş olduğu bir takım düşüncelerle, bahanelerle ülkeyi bölmek parçalamak isteyenler gibi, ülkemizin gelecek aydınlık yarınlara yürümesinden rahatsız olanlar varsa kendi kendilerine yeniden düşünsünler, yeniden değerlendirsinler ve yanlış yapmaktan vazgeçsinler" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 19:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?