17
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Tunç'tan Beldes'e yakın takip

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'ın Amasra ilçesinde Beldes Projesi kapsamında gerekçeleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar ile birlikte, Kaymakam Hasan Özkan ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım'ı ziyaret eden Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, görüşmenin ardından Beldes Projesi kapsamında gerçekleştirilen Amasra Kale içinden "Boztepe Ağlayan Ağaç" mevkiine kadar 6 bin metrekare alanı kaplayan cadde düzenlemesini inceledi.

Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Beldes Projesi kapsamında, nüfusu 10 binin altında olan Amasra, Kurucaşile, Ulus, Kozcağız, Kumluca, Arıt, Hasankadı ve Apdipaşa Belediyelerine 1 trilyon kaynak aktarıldığını, hiç bir parti ayrımı yapılmadan yapılan bu yardımlarla tüm belediyelerin alt yapı projeleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Milletvekili Tunç, ayrıca 2008 yatırım programına göre de 1 trilyonun üzerinde kaynağın Bartın'daki ilçe ve belde belediyelerine parti ayırımı yapmadan

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 15:27:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?