17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Sorunlara mahallinde tesbit

Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin tarafından geçen hafta uygulamaya başlatılan, mahalle odaları ziyaretleri devam ediyor.
Dün Esentepe Mahallesi'ne giderek mahalle sakinleriyle Esentepe Mahalle Odası'nda Başkan Yardımcısı Davut Kiki, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürleriyle birlikte biraraya gelen Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, "Bu sohbet toplantılarıyla halkımızla sadece seçimlerden önce bir araya gelinmediğini, seçimlerden sonra da bir araya gelinebileceğini, bu vesileyle de belediyenin icraatlarını halkımızla paylaşmak, halkımızın sorunlarını da yerinde dinleyip çözüme kavuşturulması için bu uygulamayı başlattık. Kültürel yönden de çalışmalarımız devam etmektedir. İlk etapta tüm mahalle odalarımıza birer kütüphane yaptırıp buraları başlatacağımız kitap kampanyalarıyla donatmak ve Bayburt halkının okuma alışkanlığı kazandırmaktır" dedi.
Mahalle sakinlerinin temizlik işlerinin iyi yürümediğini ve hayvan besisi yapıldığı yönünden şikayetlerini dinleyen Başkan Çetin şunları söyledi: "Bilindiği gibi temizlik işlerini ihale ettik. Ancak istediğimiz verimi alamadık. Ama en kısa sürede bu da rayına oturacak, şehir merkezinde hayvan bakımına da müsaade edilmeyecektir. İçme suyunun daha yumuşak hale getirilmesi için de çalışmalarımız devam ediyor".
.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 16:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?