2
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

GTSO'dan eğitim yardımı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından içerisinde öğrencilerin kullandıkları çeşitli kırtasiye malzemesi bulunan 200 adet çanta, Torul İlçesi'ne bağlı 8 köy ilkokulunda öğrenim gören öğrencilere dağıtıldı.

Yardım malzemelerinin dağıtımı, Gümüşhane TSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç ve Torul İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Tosun tarafından okullarda yapılıyor. Birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören Demirkapı İlköğretim Okulu'nda 21, Herek'te 12, Aksüt'te 34, Budak'ta 34, Atalar'da 24, Gümüştuğ'da 10 ve Yücebel -1 ile Yücebelen -2 ilköğretim okullarında öğrenim gören 30 olmak üzere toplam 199 öğrenciye, içerisinde muhtelif kırtasiye malzemesi bulunan çantaların dağıtımına başlandı.

Gümüşhane TSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç, çantaların Ankara'dan verilen sipariş sonrası sırtta taşınacak şekilde yapıldığını belirterek, "Dağıtımda hedef olarak gelir düzeyi düşük köylerimizdeki okullarda öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz seçildi" dedi.

Torul Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Tosun ise yapılan yardımı çok anlamlı bulduklarını ifade ederek, "Gümüşhane TSO Başkan ve üyelerine gösterdikleri bu duyarlılıktan dolay teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 13:32:49
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 13:52:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?