6
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Öğretmenlere temel eğitim kursu

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2007 Aralık ayında ataması yapılan 40 öğretmen için Temel Eğitim Kursuna başlatıldı.

Öğretmenler Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun tarafından anlatılan Halkla İlişkiler dersinin bir parçası olarak Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın’ı makamında ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın; “Bugün Gümüşhane’deki eğitim camiamız sizin gibi genç ve dinamik öğretmenler kazandığı için çok şanslıdır. Sizlerin görev ve sorumluluğunuzun bilincinde olarak öğrencilerimizin çağın gerektirdiği bilgi ile donatılması için elinizden geleni yapacağınıza güvenim tamdır”dedi.

Uygulama ile ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun da; “İlimize ataması yapılan öğretmenlerimizin adaylık eğitim programları başlatılmış ve devam etmektedir. Uzun yıllar boyunca eğitim camiası içerisinde bulunacak ve ilimize önemli katkıları olacağına inandığımız genç ve donanımlı meslektaşlarımızı camiamızın ilimizdeki en yetkili ismi Milli Eğitim Müdürümüz Aydın Yalçın ile makamında tanıştırarak kendilerine olan güvenimizi ve kendilerinden ilimiz adına beklediğimiz çalışmaları paylaştık. Aday öğretmenlerimizi ayrıca müdürlüğümüz çalışanları ile tanıştırdık, birimlerimizi anlattık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz çalışmaları hakkında bilgi verdik, böylece öğretmenlerimizin karşılaşabilecekleri herhangi bir sorunlarında müdürlüğümüze gelerek ilgili birimlere kolayca ulaşabileceklerini kendileri ile paylaşmış olduk.” diye konuştu.

Şube Müdürü Olgun; “İlimizde eğitim öğretim çalışmalarının en verimli bir şekilde yürütülmesi ve ilimizdeki eğitim kalitesinin artırılması için gerekli çalışmalar öğretmenlerimiz tarafından büyük bir özveri ile devam ettirilmektedir. Bizler de eğitim yöneticileri olarak taşıdığımız sorumluluğumuzun farkındayız ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 11:10:50
Güncelleme :30 Ocak 2008 Çarşamba 11:16:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?