5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Mühendislik fakültesine yeni bir kimlik

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Bektaş, "Çağdaş bir görünüm için çalışıyoruz. Amacımız fakültemize bir kimlik kazandırmaktır" dedi.

Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Bektaş, yaptığı açıklamada fakültenin yolunun, giriş kapısının ve levhasının bile olmadığını dile getirdi. Prof. Dr. Bektaş, "Dolayısıyla Gümüşhane'de bir mühendislik fakültesinin varlığından doğru dürüst kimsenin bile haberi yoktu. Öğrencilerimiz, fakülte eğitimi gördüklerini hissedemiyorlardı. Valiliğimizin katkılarıyla öncelikli olarak yolumuzu yaptık. Fakültenin alt yapı çalışmalarına hız verdik. Güzel yol, giriş kapısı, nöbetçi kulübesi olan ve bir kampus havası oluşturmak için çalışmalarımız hızla sürüyor" diye konuştu.

Gümüşhaneli iş adamlarından da destek beklediklerini belirten Prof. Dr. Bektaş "Yeni dekanlık binamız tamamlanmak üzere. Yeni mühendislik fakültesi binamızın ihalesi yapıldı. Gerek alt yapı ve gerekse yeni fakülte binaları için iş adamlarımızdan da destek ve katkı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2006 Çarşamba 17:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mağdur öğrenci IP: 85.108.82.xxx Tarih : 18.08.2006 20:19:03
ben gümüşhane mühendislik fakültesinde okuyorum vede şu anda dekan yardımcımızın dışında orda kimsenin çalıştığına inanmıyorum söylenenler lafta kalıyor kimsenin bişey yaptığı yok. ancak kendilerine güzel bi dekanlık yaptılar şimdi memnunlardır. biz fakülteli gençler olarak her şeyi yapmaya hazırız yeterki bir şeyler yapılsın. herkes para olmadığından şikayetçi bence bu rezilliktir bir işi yaparsın ve faturayı yollarsın bunların korkusu mu var ben anlamııyorum. kendilerini yürekli gibi gösterip hiç bişey yapmaya gücü yetmeyen bu insanları kınıyorum. kimse yaşamadığı şey için yoru yapmasın. bu yazımı herkes okusun ve gerçekleri bilsin öyle dışarıdan göründüğü gibi cicili bicili süslenip sunulmasın haberler...