5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Öğrencilerden Canlı'ya ziyaret

Gümüşhane'de Dumlupınar İlköğretim Okulu'ndan bir grup öğrenci, İlköğretim Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı ziyaret etti. 

Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mesut Olgun, okul öğretmenlerinden Turan Ataman ve Mevlüde Hafif'in de hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, Başkan Canlı'ya çiçek takdim etti. Okul Müdürü Olgun, yerel yönetimin Gümüşhane'de kendi okulları ve diğer okullara sağladığı katkılar için teşekkür ederek, bu katkıların artarak devam etmesi dileğinde bulundu. 

Belediye Başkanı Canlı ise, çocukların eğitiminin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Hepimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereksinimlerine göre eğitim almalarını istiyoruz. Bu konuda tek başına devlet yatırımları yeterli değildir. Hayırsever işadamlarımızın ve eğitim gönüllülerinin gerçekleştirecekleri çalışmalarla daha iyi yerlere geleceğimize olan inancım tamdır. Bizler de yerel yönetim olarak imkanlarımız dahilinde hiçbir ayırım yapmadan okullarımızın tamamına destek olmaya çalışıyoruz. Bu desteklerimiz bundan sonra da devam edecektir" dedi. 

Başkan Canlı, konuklarına belediye yayınlarından oluşan kitap seti armağan ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 17:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?