18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

K.Karabükspor'a taraftarından moral

KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA HACETTEPE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda çift kale idman ile hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-mavili ekibe, çok sayıda taraftar ve kulüp başkanı Ferudun Tankut da moral verdi.

İdman öncesi İHA'ya açıklamalarda bulunan teknik direktör Yücel İldiz, "Bu grupta her maç zor. Hacettepe de grubun en mücadeleci ekiplerinden bir tanesi. Bana göre verdikleri mücadele ile ligde bulundukları sıralama doğru orantılı değil. Bunun için bizim çok ciddi olmamız lazım. Hedef giden bir takım olarak bu tip maçlara iyi bir konsantre olmamız lazım. İnşallah Cumartesi günü taraftarımızın desteği ile sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ise yaptığı açıklamada Hacettepe maçının kendileri için önemli ve zor bir mücadele olacağını ifade ederek, "İyi gidişatımızı sürdürmek isterken, hem de kendi sahamızda puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu şartlar altında futbolcularımız Kocaeli maçını geride bırakarak Hacettepe maçına konsantre olarak hazırlıklarına başladı. Cumartesi günü sahamızda gerekli mücadeleyi verirken, taraftarında tribünleri doldurması gerekiyor" diye konuştu.

Türkiye liglerinde en fazla gol atan takımı olduklarını da hatırlatan Yılmaz, "Futbolcularımız inandığı sürece sahada istedikleri skoru alacaklarını gösterdi. Biz puanı alacak gollerin peşindeyiz" dedi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA HACETTEPE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 18:02:05
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 09:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?