18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Karabükspor 2. sıraya yükseldi

KARDEMİR KARABÜKSPOR, KARŞIYAKA MAÇININ ARDINDAN

Bank Asya 1. Lig'in 11. haftasında sahasında Karşıyaka'yı 3-0 mağlup eden Kardemir Karabükspor, grupta averaj farkıyla 2. sıraya yükselirken evinde namağlup unvanını sürdürüyor.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktör Yücel İldiz, maça iyi başlamadıklarını, konuk takım Karşıyaka'ya net pozisyonlar verdiklerini belirterek, "Karşıyaka, bu grubun güçlü ekiplerinden biri ve maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Korkulu dakikaları tecrübeli oyuncularımızın soğukkanlı hareketleriyle atlattık ve daha sonra oyunda dengeyi sağladık. İlk golü bulmamızın ardından istediğimiz futbolu sahaya koyarak hedefimize ulaşıp net bir skorla kazandık. Her hafta çok daha zor maçlarla geçiyor ve bunun bilinci içersinde çalışıyoruz. Ligde her takım herkesi yenebiliyor. Karşıyaka da ligin güçlü ve hedefi olan takımlarından, çok ciddi kadro yaptılar. Böyle bir takım karşısında alınan 3 puan bizim hedeflerimize ulaşmamız açısından son derece önemliydi. Yağmurlu bir hava olmasına rağmen taraftarımızla, medyamızla bütünleşerek bizi yalnız bırakmadılar" dedi.

Kardemir Karabükspor'un tecrübeli oyuncusu Burak Akdiş ise "Takım olmayı başarınca sorun kalmıyor" diyerek, "Takım olarak iyi oynuyoruz. Tüm arkadaşlarımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. ilk dakikalarda yaşadığımız korkulu dakikaları çabuk atlatıp bulduğumuz gollerle hedefimize ulaştık" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal da yaptığı açıklamada, "Şaka gibi, kimseye bir şey anlatamayız. Bu yalnızca bu karşılaşmada özel bir durum değil, bundan önce oynadığımız 3 karşılaşmada 17 net pozisyon kaçırdık. Karabükspor maçında da bugün en az 5 net pozisyonumuz var, gol bölgelerinde bir türlü istediğimiz vuruşları yapamıyoruz. Rakibimizin gole kadar pozisyonu yok, bizim ise o dakikaya kadar net 2 pozisyonumuz var, golü yedikten sonra ise maç Kardemir Karabükspor'un istediği noktaya geldi,

Emenike, Sertan ve Burak gibi adamları olan rakibe karşı gol aramak için öne çıkınca skor ister istemez bu sonuca geldi. İlk yarıyı 2-0 kapatan Karabükspor karşılaşmanın ikinci yarısında da bizim karşımızda istediği oyunu oynamaya başladı. Şaka gibi geliyor bize. Son haftalarda oynadığımız maçlarda kaçırdığımız net gol pozisyonları var. Bu maçı izlemeyenler sonuca baktıklarında Karabükspor'un tek kale oynadığını düşünür. Biran önce bunları atmamız lazım, yoksa yukardan kopacağız" diye konuştu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR, KARŞIYAKA MAÇININ ARDINDAN
KARDEMİR KARABÜKSPOR, KARŞIYAKA MAÇININ ARDINDAN
KARDEMİR KARABÜKSPOR, KARŞIYAKA MAÇININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 17:33:04
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 22:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa güven IP: 88.247.30.xxx Tarih : 2.11.2009 13:37:56

Karabükspora yakışan süper lig. önemli bir galibiyet aldığımız için başta yöneticilere, karabükspora gönül veren futbolculara teşekkürlerimi sunar başarıların devamını dilerim.