18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Karabükspor destek turunda

TFF 2 Lig Yükselme Grubu karşılaşmaları öncesi Kardemir Karabükspor Yöneticileri, Karabük TSO, Esnaf Odaları Birliği ile Şoförler ve Otobilciler Odası Başkanlarını ziyaret ederek destek istediler.

Kardemir Karabüspor Yönetimi As Başkan Sedat Namal başkanlığında, Mali Sekreter Nevzat Şahin, salon sporları sorumlusu Ahmet Soykök ve Basın sözcüsü Ahmet Gölbek ilk olarak Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Akyüz'ü ziyaret etti. Kardemir D.Ç. Karabükspor Yönetimi TSO'nun ardından Esnaf Birliği Başkanı Nurettin Tümen ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak'ı makamalarında ziyaret ederek birer Karabükspor filaması hediye ettiler.

Ziyarette Odaları birer pankart altında trübünde görmek istediklerini belirten Kardemir Karabüksyor As Başkan Sedat Namal, "Biliyorsunuz Karabükspor'umuz klasman grubunu lider olarak tamamladı ve Türkiye liglerininde en çok gol atan takımı oldu. Play-Of'ada başlarken şehir ruhu içerisinde takımımızla, belediyemizle, Kardemir'le, Ticaret ve Sanayi Odamız ile Esnaf odalarıyla ve bütün olarak play-Of'a başlayalım istedik. Demokratik kitle örgütlerini de ziyaret edelim dedik. Bu ziyaretin amacı sadece protokolün değil, birbirimizle sohbet etmek adına değil, tamamen bir destek adına ziyarettir. Karabük'te yaşayan herkesin yükümlülükleri vardır. Bu yükümlülüklerden biri de yöremizde bulunan Karabüspor'umuza destek olmaktır. Bu maddi de, manevi de olabilir. Ama biz 20 Ocak'ta Pendikspor ile yapacağımız maça manevi destek isitiyoruz. Ticaret erbanın o gün stadda, taraftar olarak trübünde yerini almasını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 15:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?