18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Validen tarafara destek çağrısı

Karabük Valisi Can Direkçi, TFF 2. Lig Yükselme Gurubu takımlarından lider Kardemir Karabükspor'un hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Etimesgut Şekerspor için taraftarlara çağrıda bulundu.

Vali Can Direkçi, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Mersin İdam Yurdu karşısında alınan 0-1'lik galibiyet sonucu liderlik koltuğuna oturduğunu anımsatarak, "Takımızın lider olması bizleri olduğu kadar ilimizde de sevinçle karşılandı. Başarılı bir performansla 2 deplasman maçından 4 puan aldılar ve dün zorlu bir yol mücadelesi ile gece geç saatlerde şehre ulaştılar. Zorlu geçen deplasman maçlarından sonra takımımız bu hafta kendi sahasında Şekerspor ile karşılaşacak. Önceki deplasman maçlarında bu zor kış şartlarında destekleyen taraftarımıza çağrıda bulunarak, iç saha maçında taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteğini arttırarak sürdüreceğini umut ediyoruz. Şampiyonluğa çok yakın duruyoruz. Bu yolda taraftarımızın takımı yalnız bırakmayacağını ve desteğini en üst düzeye çıkaracaktır. Bizler inanıyoruz, halkımızda inansın ve şampiyonluk yolunda Karabükspor'a iç ve dış sahalarda desteklesin" dedi.

Diğer yandan Vali Can Direkçi, şehirde yayın yapan Kanal 78 televizyonuna canlı bağlantı yaparak, bu hafta oynanacak olan Etimesgut Şekerspor karşılaşmasının maç biletlerinin Cuma gününden itibaren satışa sunulacağını duyurdu

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 14:37:52
Güncelleme :20 Şubat 2008 Çarşamba 15:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?