18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Karabükspor şoku atlatmak istiyor

2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasman oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, ''Tarsus İdmanyurdu'nu yenerek geçen hafta alınan haksız galibiyetin şokunu atlatmak istiyoruz'' dedi.

Yaşar Kaptan Çebi sahasında çift kale ve gol pozisyonları ile çalışmalarını tamamlayan Kardemir Karabükspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, hafta sonu deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak yarın Mersin'e hareket edeceklerini söyledi.

Futbolcuların idmanlarda iyi bir performans gösterdiğini ve geçen hafta Adanaspor müsabakasında alınan yenilgiyi unutmaya çalıştıklarını ifade eden Çapanoğlu, şunları kaydetti: ''Geçen hafta sahamızda gerçekten çok güzel oynadık, ilk kez tribünlerimiz doluydu ve taraftardan müthiş destek aldık, ama maalesef hakem kurbanı olduk. İnşallah bir daha böyle tatsızlık ve şanssızlık yaşamayacağız. Çalışmalarımız çok iyi geçti. Cumartesi Mersin'de son idmanın ardından maç saatini bekleyeceğiz. Tarsus İdmanyurdu'nu yenerek geçen hafta alınan haksız galibiyetin şokunu atlatmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyor, rakip takıma da başarılar diliyorum.''

Çapanoğlu, 17 Şubat Pazar günü de Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacaklarından, Kardemir Karabükspor'un bir hafta süresince İskenderun'da kalacaklarını ve hazırlıkların burada sürdürüleceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 18:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz horuzoğlu IP: 85.103.102.xxx Tarih : 8.02.2008 20:47:32

Adana maçını unutup Tarsus deplasmanına kilitlenmeli takımımız ben bu maçta karabükspora başarılar dilerim