5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

100 bin yeni abone

Bursa'da, Bursagaz bünyesinde 9 ay içerisinde 100 bin Bursalı'nın doğalgaz hizmetinden faydalanması sağlanırken, son olarak gaz verilmeye başlanan Fatih, Çiftehavuzlar, Doğanevler, Bağlarbaşı ve Işıkkent mahallelerinde vatandaşları doğalgaz sevinci sardı.

Bursa'da 2005 yılının 9 aylık döneminde 100 bin vatandaşa daha doğalgaz hizmetinin verilmesinin ardından Bursagaz'ın toplam doğalgaz abone sayısı 440 bin 327'ye ulaştı. Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, Bursalılar'a doğalgaza gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederek, "Bu yoğun ilgi bizleri gururlandırıyor ve daha iyi hizmet verebilmek konusunda daha da kamçılıyor. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hedefimiz Bursalı hemşehrilerimize dünya standartlarında en iyi hizmeti sunabilmektir" dedi.

Bursagaz olarak 9 ay gibi kısa bir sürede doğalgaz ailesine 100 bin yeni abonenin katılmış olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Altın, "Hemşehrilerimiz, en çevreci ve güvenli yakıtı; doğalgazı tercih ederek hem aileleri hem kentleri için en doğru bir karar verdiler. Biliyoruz ki Bursa'da doğalgaz ailesine katılan her yeni abone ile hava kirliliğini önlemek için bir adım daha atmış oluyoruz. Bursa'nın nefes alması için doğalgaz kullanımını hep beraber teşvik etmemiz gerekiyor" dedi.

Bursagaz olarak doğalgaz abonesi olmak isteyen Bursalılar'a gerçekleştirdikleri kampanyalarla cazip ödeme kolaylıkları sunduklarını hatırlatan Altın, doğalgaz abonesi olmak isteyenleri yılın son abonelik kampanyası "Bursagaz Ayağınızı Yerden Kesecek Doğalgaz Abonelik Kampanyası"na katılmaya davet etti.

Kampanya ile hem doğalgaz abonelik bedelini 6 taksitte ödeme hem de otomobil kazanma fırsatı sunduklarını söyleyen Altın, kampanyaya katılanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişinin 2006 model Renault Clio Symbol sahibi olacağını açıkladı.

MAHALLELERDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

Tüm Bursa'yı doğalgaza kavuşturmak için yatırım çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürdüklerini söyleyen Altın, kademeli olarak 30 Kasım 2005 tarihine 22 mahalleye gaz verme işlemini tamamlayacaklarını belirtti. Bursagaz olarak şu an Fatih, Çiftehavuzlar, Doğanevler, Bağlarbaşı ve bu yılın yatırım programında olmamasına rağmen Işıkkent mahallelerine doğalgaz vermeye başladıklarını açıklayan Altın, şu bilgileri verdi:

"Biz Bursagaz olarak bu yıl 22 mahallemizi doğalgaz konforu ile tanıştıracağımıza söz verdik. Kimsenin kuşkusu olmasın ki mahallelerimiz 30 Kasım 2005 tarihine kadar doğalgaza kavuşmuş olacaklar. Biz Bursagaz olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Hemşehrilerimizden beklentimiz tesisat dönüşümlerini hızla yaptırarak, kış aylarında talep yoğunluğu nedeniyle yaşanacak sıkışıklıklar sonucu mağdur olmamaları.

Bu yıl doğalgaz aboneliğine olan yoğun talep nedeniyle tesisat dönüşümünde talep patlaması yaşanmasını bekliyoruz. Doğalgaz ön abonelik talebi yapan hemşehrilerimiz şimdiden yetkili firmalarla görüşerek tesisat dönüşümlerini yaptırırlarsa olası sıkışıklıkları önlemiş oluruz."

Bursagaz'ın 2005 yatırım programında yer alan mahalleler şunlar:

Osmangazi İlçesi'nde Fatih, Çiftehavuzlar, Doğanevler, Bağlarbaşı; Nilüfer İlçesi'nde Işıkkent.

En geç 30 Kasım 2005 tarihine kadar doğalgaz verilecek mahalleler ise şöyle:
Osmangazi İlçesi'nde Sırameşeler, Alemdar, Soğanlı, Yeşilova, Altınova, Kemerçeşme, Bahar, Koğukçınar, Selamet, Gülbahçe, Başaran, Küçükbalıklı, Namık Kemal, Zafer, Atıcılar, Veysel Karani; Yıldırım İlçesi'nde Vatan; Gürsu İlçesi'nde ise Kurtuluş ve Zafer mahalleleri.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 16:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?