2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Servis araçları mercek altında

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde polisin muhtarlarla yaptığı toplantının ardından yaşanan aksaklıklara ve meselelere anında çözüm üretiliyor. Mahalle muhtarlarının, ilçedeki 600 servis aracının park ve gürültü problemiyle ilgili yaptığı şikayet sonrası Servis Araçları Odası, BTSO, belediye, muhtarlar ve polis yetkililerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal İlhan, servis araçlarına park edebilecekleri 3 ayrı yer gösterebileceklerini söyledi.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Arif Bozdemir, ilçedeki 30'u aşkın mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı. Muhtarlar, servis araçlarıyla ilgili gürültü ve park probleminden dolayı vatandaşlardan yoğun şikayet aldıklarını söyledi. Bunun üzerine ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, durum tespiti yapıp servis araçlarının durumunu fotoğraflarla belgeledi. Daha sonra ise, meslek odaları, belediye, muhtarlar ve polisin katılımıyla Adile Naşit Kültür Merkezi'nde toplantı düzenlendi.
Servis Araçları Odası Başkanı Hilmi Demir, kendilerine yer gösterilmesi durumunda araçları buraya park edeceklerini belirterek, "Servis otobüslerinin kompresörünün dolması için en az 20 dakika çalışması gerekiyor. Park konusunda bize yer gösterilsin, kolaylık sağlansın. Kurallara uyarız" dedi. Bunun üzerine Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal İlhan da, servis araç sayısının kendilerine bildirilmesi halinde bu sayıya göre Yıldırım'da 3 ayrı park bölgesi oluşturabileceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 11:16:20
Güncelleme :20 Aralık 2007 Perşembe 11:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?