3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Genç kız otomobilde kendini vurdu

Bursa'da bir genç kız, bir arkadaşının otomobiliyle geldiği Kent Mezarlığı yakınında kafasına bir el ateş ederek kendisini vurdu. Bir süre önce ağabeyi intihar eden genç kızın, annesine "Ağabeyimin yanına gideceğim" dediği öğrenildi.


Alınan bilgiye göre, olay dün gece 01.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Hamitler Kent Mezarlığı yanındaki boş arazide meydana geldi. 3 ay önce Balıkesir'den ailesiyle birlikte Bursa'ya gelen Fatma K. (22), 1 çocuk babası arkadaşı İsmail S.'ye (35) ait özel otomobille araziye geldi. İki arkadaş araç içinde bir süre alkol aldı. İsmail S. tabancayla önce bir el havaya ateş etti.

Daha sonra ruhsatsız tabancayı alan genç kız, İsmail S.'ye, "Kafanı geri çevir, bir el de ben ateş edeyim" dedi. Daha sonra silahı ateşleyen Fatma K. kendisini başından vurdu. Genç kızın vurulduğunu görünce şaşkına dönen İsmail S, hemen yaralı Fatma K.'yı Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan müdahaleye rağmen genç kız kurtarılamazken, polis ve jandarma soruşturma başlattı. Olayda kullanılan silah otomobilde bulunurken, mezarlık çevresindeki arazide 2 adet boş kovan bulundu. Matbaacı İsmail S. gözyaşlarını tutamazken, genç kızın bir süre önce ağabeyinin öldüğü, annesine ise "Ben de ağabeyimin yanına gideceğim" dediği öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturmayı genişletip genç kızın cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırttı. İsmail S.'nin el sıvapları alınırken, hakkında ruhsatsız tabanca gerekçesiyle "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçundan işlem yapıldı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2007 Pazartesi 19:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?