2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Ablasının nişanlısının boğazını kesti

Bursa'da bir genç, cezaevinden yeni çıkan ablasının nişanlısını, düğün tarihinin belli olmaması sebebiyle tartıştıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Başaran Mahallesi Cengiz Sokak üzerinde meydana gelen olayda, işlediği bir suçtan dolayı girdiği cezaevinden çıkan Salih V. (29), 6 yıllık nişanlısı Yeliz P. ile buluşmaya gitti. Nişanlısı Yeliz P. ve kardeşi Hamdi P.'yi (23) arabasına alan Salih V, bir süre gezdikten sonra nişanlısını evine geri bıraktı. Ardından saat 02.00 sıralarında 16 FC 464 plakalı otomobilde alkol almaya başlayan Salih V. ve Hamdi P. arasında evlilik tarihinin netleşmemesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Hamdi P, yanında bulunan bıçakla Salih V.'yi boğazını keserek öldürdü. Ardından 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım isteyen zanlı, Uludağ Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen şahıs ise otomobilin içinde hayatını kaybetti. Salih V.'nin yapılan incelemesinde gırtlagında 2 adet bıçak kesiğinin bulunduğu tesbit edildi.

112 ambulansı ve polis ekiplerinin olay yerine gitmesi üzerine durumu fark eden Yeliz P. ise olay yerinde fenalık geçirdi. Polis ekiplerine neler olduğunu soran Yeliz P.'ye görevliler cevap vermekte güçlük çekti.

Öldürülen Salih V.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2007 Cuma 15:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?