1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Başkan iyi çalışıyor

Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

BESOB Başkanı Tak, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i tarihi belediye binasında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e yeni seçilen yönetim kurulunu takdim eden Tak, "Bursa için emek veren herkese minnettarız. Siz de kısa sürede birbirinden önemli projelere imza atarak, Bursa'nın çehresini değiştirdiniz. Her hafta yeni bir proje haberini duyuruyorsunuz. Sizlere Bursa'daki 121 oda ve 121 bin üyemiz adına yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, üyelerinin büyük teveccühüyle bir kez daha başkanlığa seçilen Arif Tak'ı tebrik etti. Esnafın ekonominin temel taşı, toplumun da temel direği olduğunu belirten Başkan Şahin, "Ülke ihracatının 5'te birini gerçekleştiren Bursa'nın bu başarısında sizlerin büyük payı var. Yeni yönetim kurulunun esnafımıza ve Bursa'ya hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. BESOB gibi yaptıkları hizmetlere teşekkür edenlerin verdiği desteklerden güç aldıklarını ifade eden Şahin, "Sizlerin verdiği destek çalışmalarımıza güç katıyor. Bursa'nın sorunlarını çözmeye kararlıyız. Bugün dünden, yarın bugünden güzel olacak" şeklinde konuştu.

Şahin ayrıca, büyük bir üye potansiyeli bulunan BESOB'tan ortak kent kültürü oluşturmak için başlattıkları Kentlilik Bilinci Projesi'ne katkıda bulunmalarını istedi. Kentlilik bilincinin oluşmasıyla Bursa'nın yaşanmaktan daha çok mutluluk duyulacak bir şehir olacağının altını çizen Şahin, "Kentin tarihsel ve kültürel mirasının yanı sıra modern hizmetlerinin korunmasının bir kentte yaşamanın kuralı olduğunu aklımızdan çıkartmamalıyız. Bunun için Kentlilik Bilinci Projesi'ne Bursa'nın tüm dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz. Kentlilik bilinci Bursa'nın geçmişteki mirasının korunmasını ve aydınlık geleceğe taşınmasını sağlayacaktır. Tüm şehir olarak el ele verirsek bunu başarır, Türkiye'ye de örnek oluruz. Bursa esnafından bunu istiyorum" dedi.

Bu arada, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Arif Tak ve yönetim kurulu üyelerinin Başkan Şahin'i ziyareti sırasında Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe de hazır bulundu.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 12:40:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akansel IP: 85.97.135.xxx Tarih : 4.02.2006 01:37:33
SN.BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BŞK. HİKMET ŞAHİN NİN HİZMET VE ÇALIŞMALARI TAKDİRE DEĞER KENDİLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. GEMLİK BURSA NIN MERKEZ İLÇESİNİN BAZI SORUNLARI VE SIKINTILARI VAR, İLGİNİZİ VE HİZMETLERİNİZİ BEKLİYORUZ.. -GEMLİĞİN İÇİNDE SAYILARI OLDUKÇA ÇOK UYUZ OLMUŞ KÖPEK DOLAŞIYOR.. -HER TARAF İŞPORTACI ANA CADDE DE İŞPORTAÇILARDAN YÜREMİYORUZ.. -1 NOLU CADDE DE KANALİZASYONLAR ÇOK TIKANIYOR VE PATLIYOR APARTMANLARIN BODRUMLARINI LAHIM SULARI BASIYOR.. -ÖZELLİKLE YAZIN İÇME SULARIMIZ AKMIYOR.. -GEMLİK BURSA MERKEZ ARASI BELEDİYE OTOBÜSLERİN KONULMASINI İSTİYORUZ, ÖĞRENCİSİ YAŞLISI ÇALIŞANI, 30 DAKİKALIK YOLU MİNÜBÜSLER İLE İKİ VEYA ÜÇ AKTARMA İLE VE İKİ ÜÇ KATI YOL PARASI İLE 1 İLE 1,5 SAATTE ŞEHİR MERKEZİNE GİDİYORUZ VE TABİ Kİ AYNI ŞEKİLDE GERİ DÖNÜYORUZ..MİNÜBÜSLER DE ZORLUK ÇEKİYORUZ BAZEN DOLMUŞ BULAMIYORUZ.. SIKINTILARIMIZA ÇÖZÜM BULMANIZ DİLEĞİYLE SAYGILARIMLA.. akansel