1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Beyaz parfüm tanıtımında eş aradı

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, bir parfüm firmasının düzenlediği tanıtım toplantısında yaptığı stand up gösterisinde izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.
 
Avon'un yeni parfümü Crstal Aura lansman toplantısında sunuculuk yapan ünlü şovmen Beyaz, talk show formatında hazırlanan sokak röportajları ve ilginç şovlarıyla tanıtıma renk kattı. Almira Hotel'de gerçekleşen toplantıya katılan Avon Genel Müdürü Ron Griffiths ve Satış Direktörü Gülay Başaran, başarılı satış temsilcilerine Türkçe olarak yaptıkları konuşmayla teşekkür etti. Avon Genel Müdürü Ron Griffiths'in bozuk Türkçesi ile sahneye davet ettiği ünlü şovmen, doğup büyüdüğü Bursa'da sahneye çıkmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
 
Yaklaşık bin 500 kişiye muhteşem bir şov sunan Beyaz'ın hedefinde Avon Genel Müdürü Ron Griffiths vardı. 'Her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır' sözünü hatırlatan Beyaz, "Bu adamın arkasında bu kadar olunca tabi başarılı olur. Ayağını kaydırmak için her şeyi yapacağım" diyerek gösterisine başladı.
 
Birçok yerde sahne aldığında erkeklere oynadığını söyleyen Beyaz, izleyenlerin hepsinin kadın olmasına duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yoğun olduğu bir dönemde, sahneye çıkma sebebinin para olduğunu ifade eden Beyaz, "Benim dişimin kovuğu büyüktür" diyerek izleyenleri kahkahalara boğdu.

Satış temsilcilerinden kendisine bir eş bulmalarını isteyen ünlü şovmen, salonda bulunan izleyiciler arasında güzel bayanları aradı. 37 yaşına gelmesine rağmen annesiyle birlikte yaşadığı için bekar kaldığını söyleyen Beyaz, "Bu turnede buldum, buldum. Sizden rica ediyorum. Bana eş dost sorun. Hamarat bir bayan varsa kendi oğlunuza saklamayın. Bana bulun" diye konuştu. Bunun üzerine salondaki kadınlardan birisi kızının vesikalık fotoğrafını Beyaz'a verdi. Fotoğrafa bakıp genç kızı beğenen ünlü şovmen, "Abla sen hiç yerine oturma, gel seninle eve gidelim" diyerek fotoğrafı cebine koydu.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2006 Perşembe 10:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?