1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Bursa'da travesti kavgası:3 gözaltı

Bursa'da, bir travestinin 3. kattan atlamasıyla sonuçlanan kavgaya karıştıkları iddia edilen 3 kişi adliyeye sevk edildi.
 
Alınan bilgiye göre, Gökkuşağı (Travestileri, Transeksüelleri, Geyleri, Lezbiyenleri Koruma, Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği) Başkanı ''Öykü'' takma adlı Ömer Evren'in de aralarında bulunduğu 5 travesti, geçen hafta Evren'in doğum günü kutlaması için Koğukçınar Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı'ndaki evinde buluştu. Kutlama sırasında alkol aldıkları öğrenilen travestilerden Ömer Evren ile arkadaşları Muzaffer Ç. ve Mehmet Ö. ile Bayram Teke arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, Bayram Teke ile Süleyman isimli bir kişi, 4 travestinin saldırısına uğradı.
 
Banyoda çırılçıplak soyularak falakaya yatırıldığı öne sürülen Bayram Teke, bu sırada kaçarak 5 katlı binanın 3. katından atladı.

Apartmanın giriş katındaki iş yerinin tentesine düşen Teke, olaydan hafif yara alarak kurtuldu. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesinin ardından olay yerine gelen güvenlik güçleri, Teke'yi Uludağ Polis Merkezi'ne götürdü. Daha önce çok sayıda suça karıştığı belirtilen ve AIDS virüsü taşıdığı öğrenilen Teke'nin başvurusu üzerine Ömer Evren ve arkadaşları Muzaffer Ç. ile Mehmet Ö., güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2006 Cuma 14:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?