5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Doğalgaz kampanyasında son 6 gün

Bursagaz'ın doğalgaz abonelik bedelini 6 taksitte ödeme kolaylığı sunduğu "Bursagaz Ayağınızı Yerden Kesecek" adlı abonelik kampanyası, 30 Kasım 2005 tarihinde sona eriyor. Yılın son kampanyasına katılanlardan bir kişi, 2006 model Renault Clio Symbol otomobil kazanacak.

Yılın son kampanyasına katılarak doğalgaz abonesi olan Bursalılar'dan bir talihli, 2006 model Renault Clio Symbol otomobil kazanacak. Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, "Bursagaz Ayağınızı Yerden Kesecek Doğalgaz Abonelik Kampanyası" ile hem doğalgaz abonelik bedelini 6 taksitte ödeme hem de otomobil kazanma fırsatı sunduklarını söyledi.

Doğalgaz abonelik kampanyasına katılanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişinin 2005 model Renault Clio Symbol sahibi olacağını hatırlatan Altın, "En ekonomik, en çevreci, en konforlu yakıt olan doğalgaz bu kez hemşehrilerimizi otomobil sahibi yapacak. Türkiye'de sektöründe birçok ilklere imza atan öncü bir kuruluş olarak bu kez de otomobil armağan eden ilk doğalgaz dağıtım şirketi olmaktan gururluyuz" dedi.

Kampanyanın 2005 yılının son abonelik kampanyası olduğunu ve doğalgaz abonesi olmak isteyen Bursalılar'a bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye eden Altın, bu fırsattan yararlanmak isteyenler için Bursagaz abonelik merkezleri ve veznelerinin hafta sonu da açık olacağını belirtti.

Bursagaz olarak bu yıl söz verdikleri 22 mahalleye 30 Kasım 2005 tarihine kadar doğalgazı ulaştırmış olacaklarını söyleyen Altın, "Şu an söz verdiğimiz mahallelerimizin yüzde 90'ında da abonelerimiz doğalgaz kullanmaya başlamış durumda. 30 Kasım tarihinde bu mahallelerimizin tamamında doğalgaz verilmiş olacak" dedi.

Yatırım çalışmalarında kendilerine destek olan ilçe belediyelerine, muhtarlara ve mahalle sakinlerine teşekkür eden Altın, "Yatırımlarımızla beraber 2005 yılında Bursa'nın yüzde 66'sı doğalgaza kavuşacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 16:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?