5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Doğalgaz kesintisi yapılacak

Bursagaz, bazı semtlerdeki doğalgaz kesintilerinin yeni mahallelere doğalgaz verilebilmesi amacıyla gerçekleştirildiğini duyurdu.

Gelen tepkiler üzerine Bursagaz'dan yapılan açıklamada, "Bursalılar'ı en ekonomik, temiz ve çevreci yakıt olan doğalgazla buluşturma, tüm Bursa'yı en kısa zamanda doğalgaza kavuşturma hedefi doğrultusunda çalışmalarını kesintisiz bir şekilde devam ettiren Bursagaz, bu çalışmaları sırasında dönem dönem bazı zorluklarla karşılaşmaktadır.

Bilindiği gibi Bursagaz, 19 Nisan 2004 tarihi itibariyle tüm altyapısıyla birlikte özelleştirilmiştir. Dolayısıyla, doğalgazın yaygınlaştırılması için sürdürülen altyapı çalışmaları, mevcut hat üzerinden devam ettirilmektedir" denildi.

Geçtiğimiz günlerde Yeşilşehir ve Doğanevler semtlerinde kesinti yapıldığını hatırlatan Bursagaz yetkilileri, "2005 yılı yatırım bölgeleri dahilinde bulunan 14 mahallemize doğalgaz verilebilmesi amacıyla, teknik zorunluluk nedeniyle mevcut hatlar üzerinde gerekli bağlantının yapılabilmesi için yaklaşık 2 gün süreyle Yeşilşehir ve Doğanevler'e gaz verilememiştir.

Tamamen teknik zorunluluklardan kaynaklanan bu durumla ilgili olarak bölgedeki mahalle muhtarları ve site yöneticileri bilgilendirilmiş, mahalle halkına ise anons vasıtasıyla duyuru yapılmıştır.

Bursagaz, vatandaşlarımızın mağduriyetini en az seviyede tutabilmek için çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürmüş, çalışmaların tamamlamasıyla birlikte mahallelere tekrar gaz verilmiştir.

Elde olmayan nedenlerden kaynaklanan ve yine Bursa'nın ve Bursalılar'ın ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan çalışmaların zorunluluk gereği olarak ortaya çıkan bu sorun nedeniyle üzüntülerimizi bildiririz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 12:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?