1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Hayırsever vatandaştan örnek davranış

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nin iç tefrişi için başlatılan kampanyaya bir hayırsever 6 bin YTL bağışta bulundu.
 
ÇOMÜ Rektörlüğü'nde gerçekleştirilen bağış töreninde bir konuşma yapan Rektör Ramazan Aydın, Tıp Fakültesi Hastanesinin tefrişi için vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Ahmet Sayı beyin fakültemizin tefrişi için 6 bin YTL bağışta bulunması bizleri oldukça sevindirdi. Bu davranışın herkese örnek olmasını istiyorum. Bağışta bulunan bu vatandaşımızın ismini tefriş edeceğimiz bir odaya vereceğiz" dedi.
 
Emekli Ahmet Sayı da eşi Nurten Sayı ile birlikte bu bağış kararını aldıklarını belirterek, "Ben 26 yıl boyunca Akçansa Çimento Fabrikası'nda çalıştım. 2 yıl önce de buradan emekli oldum. Gazetelerde Tıp Fakültesi Hastanesi'nin tefrişi ile ilgili bir bağış kampanyası açıldığını duyunca bu kararı verdim. Buraya herkesin sahip çıkması lazım. Geleceğimiz olan çocuklarımızda buradan faydalanacaklar: Hayır amaçlı yaptığım bu yardımın herkese örnek olmasını diliyorum" dedi.
 
Rektör Aydın, Sayı'ya plaket ve üniversitenin çeşitli yayınlarını hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 13:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?