1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

İbo Uludağ'ı ısıttı

Kurban Bayramı'nın 2. gününde Uludağ Grad Yazıcı Otel'de konser veren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, tatilcileri coşturdu.

Eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya şarkılar söyleyen Tatlıses, oğlu İdo ile birlikte halay çekti. Sahneden hayranlarının bayramını kutlayan İbrahim Tatlıses, 2006 yılının hem maddi hem de çocuk yönünden bereketli geçmesini istedi.

Bayram tatili nedeniyle Uludağ'da konser veren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i çok sayıda hayranı kişi başına 250 YTL para ödeyerek izledi. 600 kişinin bulunduğu Grand Yazıcı Otel'in balo salonunda Tatlıses'i izlemeye gelen ünlü simalar arasında Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, iş adamı Metin Aşık, sanatçı Fatih Ürek ve manken Fatoş Seymen de yer aldı.

Konserine duygusal şarkılarıyla başlayan sanatçı, konserin başında şarkıya hatalı giriş yapan vokallerini "Orası sizin yeriniz değil bir defa, damdan düşer gibi atlamayın" diyerek uyardı. İlk şarkısının ardından hayranlarının bayramını kutlayan Tatlıses, 2006 yılının hem maddi hem de çocuk yönünden bereketli geçmesini diledi. Hayranlarının 2006 yılında bol para kazanmasını isteyen Tatlıses, "2006 yılı bol para getirsin. Çocuk bir tane ise 3 olsun ama 4 olmasın. 4 olursa çok olur" dedi.

Tatlıses, seslendirdiği şarkılarla tatilcileri coştururken, eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya büyük ilgi gösterdi. Tuna'nın yanına gidip sarılarak türkülerini seslendiren Tatlıses, söylediği birçok şarkıyı da Derya Tuna'ya ithaf etti. Tatlıses'in şarkılarına eşlik ettiği sırada masasına getirilen dev boyuttaki Tatlıses kartpostalına hayretle bakan Tuna çok mutlu olduğunu belirtirken, bayram mesajları da vermeyi ihmal etmedi.

Öte yandan Derya Tuna, oğlu İdo'nun gazetelerde çıkan "Büyüyünce iş adamı olmak istiyorum" şeklindeki açıklamalarına da, "O daha 11 yaşında çocuk" diyerek cevap verdi.
Konserine oryantal Didem'in yürek hoplatan oryantal gösterisiyle ara veren Tatlıses, dinlenmek için oturduğu masadan oryantali ilgiyle izledi. Gösteri sonunda dansözün oynadığı sırada sahne ışıklarının yanmamasına sinirlenen İbrahim Tatlıses, görevlileri uyarmayı ihmal etmezken, otel sahibi Hayri Yazıcı'ya espri yaparak, "Elektrik faturasını ödemediniz mi? Bu ışıklar neden yanmıyor?" dedi.

Konserin ikinci bölümünde söylediği birbirinden hareketli şarkılarla tatilcileri oynatan Tatlıses, oğlu İdo'nun halay çektiğini görünce ceketinden çıkardığı mendilini İdo'ya uzatarak halay başını çekti. İdo ile omuz omuza halay çeken Tatlıses, karşılıklı oynadıktan sonra oğluna sarılmayı da ihmal etmedi. Tatlıses'in, sürekli olarak masalarına giderek şarkı isteği aldığı işadamı Cavit Çağlar, ünlü türkücünün hareketli şarkılarında sahneye çıkarak oynadı. Ayrıca, iş adamı Metin Aşık ve Hayri Yazıcı, İbo'nun söylediği her istek şarkısı için türkücünün sazlarına 500 dolar para verdi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2006 Perşembe 12:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?