2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İHH Bursa şubesi açıldı

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Derneği (İHH) Bursa Şubesi açıldı. Bursa İHH Derneği açılışından sonra düzenlenen iftar yemeğine Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra hayırsever işadamları da katıldı.
 
Yemekten sonra bir konuşma yapan Bursa İHH Derneği Başkanı Av. Osman Metsen, dünyanın neresinde olursa olsun savaş mağdurlarına, açlık çeken insanlara, deprem ve tsunami gibi doğal afetlerde mağdur olmuş insanlara yardım amacı ile kurulan İHH Vakfı’nın desteği ile derneği kurduklarını belirtti.
 
Mesten “ İHH Vakfı, bugün 70’i aşkın ülkede muhtaç insanlara en isabetli şekilde yardım eden bir hayır kervanı haline gelmiştir. Bu vakfa Bursa olarak katkıda bulunmak amacıyla derneğimizi kurduk. Elde ettiğimiz gelirleri Lübnan, Filistin ve Türkiye’de yardıma muhtaç olan insanlara ulaştırılması için İstanbul’a gönderdik" dedi.

İftarın ardından İHH Vakfı’nın faaliyetlerinin tanıtıldığı bir slayt gösterisi yapıldı. Gecede ayrıca, katılımcılara İHH’yı tanıtan broşürler ve yardımda bulunmak isteyenlere Gönüllü Bilgi Formu dağıtıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 12:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?