2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İntihar girişimi

Çocuklarının kendisine gösterilmediğini öne süren bir baba, Bursa'da kent meydanında, üzerine benzin dökerek kendisini yakmak istedi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'ten çocuklarını aramak için Bursa'ya gelen bir kişi, eşinin kendisinden kaçırdığını öne sürdüğü çocuklarını bulamayınca, kendini yakmak istedi. Eski Santral Garaj'da yüzlerce kişinin gözü önünde, elindeki bıçakla vücuduna zarar veren Derviş Ö., daha sonra üzerine benzin dökerek, intihar girişiminde bulundu. Polis alarma geçerken, olay yerine itfaiye ve ambulans çağrıldı. Polislerin güçlükle sakinleştirdiği şahıs, üzerine su dökülerek benzinden temizlendi.

Gaziantep'te bir gazino çalıştırdığını ve evlendiği Emine isimli kadını buradan kurtararak kendisine eş yaptığını iddia eden Derviş Ö., eşinin biri 3 diğeri 1 yaşında olan çocuklarını Bursa'daki kayınvalidesinin yanına götürdüğünü ifade ederken, "Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde oturuyorlardı. Oraya gittiğimde Bursa'ya taşındığını söylediler. Buraya geldim ama onlardan hiç bir iz bulamadım" dedi.

Polisin sakinleştirdiği 2 çocuk babası, tedavi için ambulansla devlet hastanesine kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 00:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?