5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

İş-Ekmek-Vatan Kurultayı

İş-Ekmek-Vatan Kurultayı Tertip Komitesi Başkanı Abdullah Gülgeç, yapılan özelleştirmelerle Türk ekonomisinin kalelerinin yabancı ve yerli hortumculara peşkeş çekildiğini iddia etti.

Bursa'da Ulusal Kanal'ın organize ettiği İş-Ekmek-Vatan Kurultayı, 19 Kasım 2005 Cumartesi günü Eğitim Araçları Salonu'nda halka açık olarak toplantı yapacak. Kurultay hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için Türk İş 8. Bölge Temsilciliği'nde yapılan basın toplantısında konuşan Kurultay Tertip Komitesi Başkanı Abdullah Gülgeç, "Vatanımız büyük saldırı altında, sömürge yapılmaya çalışılıyor.

Tekstil zor durumda, fabrikalar kapanıyor. Özelleştirmelerle ekonomimizin kaleleri yabancılara peşkeş çekiliyor. İşçi, memur, çiftçi, esnaf, zanaatkar ve bütün emekçilerimizi vatanına sahip çıkmak için İş-Ekmek-Vatan Kurultayı'na çağırıyorum" dedi.

Kurultayda konuşmacı olarak İşçi Partisi Genel Başkanı Dogu Perinçek, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yıldırım Koç, Türk İş 8. Bölge Temsilcisi Mehmet Kanca, Osmangazi Ziraat Odası Başkanı Fuat Sarı ve Bursa Esnaf Odaları Başkanı Arif Tak'ın katılacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 16:18:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?