2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Mağdur çocuklar yuvaya yerleştirildi

Kredi kartı borcu yüzünden aileleri dağılınca parka bırakılan birisi 2 aylık 4 çocuk, Çocuk Polisi tarafından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.
 
İzmir'de oturan Fatma(6), Nazar(2), Alparslan(1) ve 2 aylık Ayşe, anneleri Songül B. memleketi Giresun'a gidince; babaları Ethem B. tarafından Bursa'daki halaları Armağan Y.'nin yanına bırakılmıştı. Kredi kartı borcu yüzünden yuvası dağılan B. çiftinin 4 çocuğu, dün polisler tarafından merkez Yıldırım İlçesi'ndeki bir parkta bulunmuştu. Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu ekipleri, bir süre misafir ettikleri birisi erkek 4 çocuğu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sırameşeler Çocuk Yuvası'na teslim etti. Aynı çatı altında sıcak bir yuvaya kavuşan çocukların ilk olarak kıyafetleri değiştirildi. Sosyal hizmet uzmanlarının ilgilendiği çocukların durumunun inceleneceği, istediği zaman halaları Armağan Y. ile görüştürüleceği bildirildi.
 
Ayrıca Bursa Valiliği de basında çıkan haberler üzerine Yıldırım Kaymakamlığı'na yazı gönderip, konunun araştırılmasını istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 14:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?